Salata de pui cu porumb copt

Printeaza

O reteta de salata de pui cu porumb copt din: piept de pui, vinegreta, patrunjel, porumb, unt, laptuci, ridichi, rosii, avocado, ceapa verde, maioneza si costita.

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui
  • 8 linguri vinegreta cu mustar de Dijon
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • 3 stiuleti porumb
  • 1 cub de unt
  • 3 salate verzi, mici – laptuci
  • 200 g ridichi, taiate felii
  • 250 g rosii, taiate in doua
  • 2 bucati avocado, taiate cuburi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri maioneza sau smantana
  • 8 felii costita, prajita

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul ciocanului de şniţele, aplatizează carnea tăiată felii de 2 cm grosime. Amestecă 4 linguri vinegretâ cu pătrunjelul şi lasă carnea la marinat în acest amestec 1 oră sau peste noapte, la rece.

Unge porumbul c unt si coace-l pe jar 5-6 minute, intorcand la nevoie. Lasa sa se raceasca. Intre timp amesteca ingredientele pentru salata. Combina maioneza cu vinegreta ramasa si toarna peste salata.

Adauga costita, rupta bucati, si presara bucati de porumb desprins de pe stiulete. Da carnea la gratar la temperatura potrivita 10 minute, intorcand o data, pana cand se patrunde. taie felii groase si serveste cu salata.

Salata de pui cu porumb copt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.