Salată de pui cu roşii şi crostini

Printeaza

Salata de pui cu rosii si crostini din: seminte de pin, piept de pui, ulei de masline, sare, piper, salata verde, rosii cherry, otet balsamic, mozzarella, paine de secara si piper cayenne.

Ingrediente:

  • 2 linguri seminte de pin
  • 2 fileuri de piept de pui (a circa 150 g)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 200 g salata verde
  • 200 g rosii cherry
  • 1 lingura otet balsamic
  • 70 g mozzarella
  • 2 felii paine de secara
  • piper de Cayenne

 

Mod de preparare:

Seminţele de pin se prăjesc într-o tigaie, fără adaos de grăsi­me, până încep să miroasă plăcut. Se aşază pe o farfurie şi se lasă să se răceacă.

Se spală carnea, se şterge cu prosoape de hârtie şi se taie fâşii. Intr-o tigaie se încinge o lingură de ulei de măsline şi se prăjeşte carnea 4 min., amestecând.

Se sărează, se piperează, apoi se scoate din tigaie. Se amestecă oţetul cu 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper. Se adaugă jumătăţi de roşii cherry. Incinge cuptorul.

Lasă să se scurgă mozzarella şi se taie fe­lii; se aşază pe pâine şi se dă la cuptor până ce începe să se to­pească. Se scoate. Tartinele se taie în două şi se presară piper de Cayenne.

Se amestecă jumătăţile de roşii cu fâşii de piept de pui şi se aşază pe farfurii. Se presară seminţe de pin prăjite şi se servesc cu salată verde şi cu câte o tartină.

Salată de pui cu roşii şi crostini

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.