Salata Cezar cu iaurt si fileuri de ansoa din: carne de pui, usturoi, zeama si coaja de lamaie, mustar Dijon, ansoa, iaurt natur, ulei de masline, ardei iute, ou, sos Worcestershire, salată verde creaţă, crutoane, parmezan. Ingrediente: 1,2 kg carne de pui dezosată, tăiată bucăţi 2 căţei de usturoi, tocat Zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie 2 linguriţe […]
Salata de pui cu vinegreta de lamaie
PrinteazaSalata de pui cu vinegreta de lamaie din: piept de pui, branza feta, rosii, masline, castraveti, salata verde, ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper.
- 400 g piept dezosat de pui
- 150 g brânză feta
- 4 roşii
- 100 g măsline negre
- 2 castraveţi
- câteva frunze de salată verde
- 4-5 linguri ulei de măsline
- 1-2 linguriţe zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul îl fierbi şi îl tai fâşii.
Intr-un castron amesteci fâşiile de carne cu brânza, tăiată cuburi, roşiile tăiate cubuleţe, măslinele, castraveţii curăţaţi de coajă şi tăiaţi felii şi frunzele de salată rupte fâşii.
Separat, amesteci uleiul cu zeama de lămâie şi adaugi, după gust, sare şi piper.
Această vinegretă o torni peste salată şi amesteci uşor.
Servesti imediat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de paste cu legume si sunca
Salata de paste cu legume si sunca din: paste, fasole pastai, salata, sunca, alune, rosii, sare, ulei, suc de lamaie. Ingrediente: 1 pungă paste 100 g fasole păstăi câteva frunze de salată, după gust 150 g şuncă 1 lingură alune 6-8 roşii mici sare Pentru sos: ulei suc de lămâie Mod de preparare: In vase separate […]
Pofta buna!