Salata de quinoa cu alune, piersici si menta

Printeaza

Salata de quinoa cu alune, piersici si menta din: quinoa, piersici, alune de padure, menta, patrunjel, ulei de masline, coaja de lamaie, zeama de lamaie.

Ingrediente:Salata_de_quinoa_cu_alune_piersici_si_menta

  • 100 g quinoa
  • 3 piersici sau nectarine, sau 6 caise taiate in cubulete
  • 50 g alune de padure prajite, tocate mare
  • cate 1 mana de menta si patrunjel, tocate mare
  • 2 linguri ulei de masline
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Pune quinoa într-o cratiţă medie şi acoper-o cu 300ml de apă. Adu-o la punctul de fierbere şi las-o să fiarbă 20 de minute sau până când boabele devin moi. Scurge lichidul în exces, dacă există, şi pune quinoa deoparte să se răcească.

Când quinoa s-a răcit, adaugă fructele, alunele de pădure, ierburile, sare şi piper. Amestecă uleiul de măsline cu zeama şi coaja rasă de lămâie. Toarnă acest dressing peste salată şi amestecă totul bine.

Salata de quinoa cu alune, piersici si menta

Salata_de_quinoa_cu_alune_piersici_si_menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.