Oțetului de Orez: origini, tipuri, beneficii – ghid complet. Oțetul din orez, așa cum sugerează și numele, este produs prin fermentarea orezului. Origini și Istorie Originile sale sunt adânc înrădăcinate în Asia, unde orezul a fost un aliment de bază timp de mii de ani. În timp ce documentele exacte privind prima sa producție sunt […]
Salata de quinoa cu menta
PrinteazaSalata de quinoa cu menta din: boabe de quinoa, patrunjel, frunze de menta, rosioare, branza, ulei de masline.
Ingrediente:
- 200 g boabe de quinoa
- 1/2 legatura patrunjel
- cateva frunze de menta
- 10 rosioare
- branza, dupa gust
- o lingura ulei de masline
Mod de preparare:
Boabele de quinoa se spală bine în apă rece, după care se pun la fiert într-un vas si se lasă aproximativ 15 minute.
După ce au fiert boabele de quinoa, se scurg într-o strecurătoare, apoi se pun într-un bol si se amestecă imediat cu ulei de măsline.
Se spală bine pătrunjelul, apoi se toacă mărunt. La fel se procedează cu menta.
Roşiile se spală si ele si se taie felii iar brânza se taie cubuleţe.
Toate ingredientele se amestecă într-un bol si se servesc.
Salata de quinoa cu menta
Pofta buna!
Sote de napi din: napi si unt. Napii sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Acestea conțin vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina B6, calciu, fier, potasiu și magneziu. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru sănătatea generală a organismului. Conțin antioxidanți: Napii sunt plini de antioxidanți, cum ar fi sulforafanul și indolii, […]