Salata racoroasa cu cus-cus

Printeaza

Salata racoroasa cu cus-cus

Ingrediente:

  • 500 g cus-cus
  • 3-4 rosii
  • 2-3 castraveciori
  • 2 ardei
  • 2 cepe mici
  • 100 g stafide
  • menta proaspata
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Salata racoroasa cu cus-cus: Se pun stafidele intr-o cana cu apa sa se umfle. Se fierbe cus-cus-ul si se lasa sa se raceasca.

Se taie cubuletele mici rosiile, ardeiul, cepa si castravetii.

Se amesteca cu cus-cusul, stafidele, menta, sarea si piperul si se tine la figider.Se serveste rece

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.