Gâscă cu sos de portocale și vin alb – este un preparat rafinat și festiv, ideal pentru ocazii speciale și mese de sărbătoare. Acest fel de mâncare combină gustul bogat al gâștei cu dulceața și aciditatea portocalelor, completate de notele elegante ale vinului alb. Este o rețetă care necesită atenție și răbdare, dar rezultatul final […]
Salată de rădăcinoase
PrinteazaSalată de rădăcinoase din: sfecla, morcovi, radicchio, ridichi, fenicul, sos, sare de mare si piper.
Ingrediente:
- 3 sfecle proaspete (de culori diferite, dacă e posibil), curăţate
- 3 morcovi curăţaţi o tulpină de ţelină cu frunze
- 1/2 căpăţână mică de radicchio, spălată şi scursă
- o legătură de ridichi, curăţate de frunze şi codiţe
- un bulb de fenicul, cu frunze
- sos cu ardei iuţi copţi
- sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Tăiaţi felii sau fâşii foarte subţiri sfecla şi morcovii, folosind un cuţit bun. Puneţi-le într-un castron mare.
Cu un cuţit ascuţit, tăiaţi cât mai fin cu putinţă tulpina şi frunzele de ţelină, salata radicchio, ridichile şi feniculul, apoi adăugaţi-le în castronul cu rădăcinoase.
Amestecaţi legumele cu sosul de ardei iuţi, condimentaţi cu atenţie, după gust şi serviţi salata presărată cu frunze de fenicul.
Salată de rădăcinoase
Pofta buna!
Ceai de Păpădie: Ghid Complet de Preparare și Beneficii – este cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante și benefice pentru sănătate. Această băutură naturală este bogată în vitamine și minerale, având un efect tonic și revitalizant asupra organismului. În plus, ceaiul de păpădie este apreciat pentru capacitatea sa de a susține funcționarea ficatului și de a […]
Este o salata delicioasa