Salata de radicchio cu branza si struguri
PrinteazaSalata de radicchio cu branza si struguri din: salata radicchio, fenicul, struguri, caise uscate, suc de portocale, otet de vin alb, indulcitor, sare, piper, ulei, branza feta, ou, faina, alune.
- 1 capatana salata radicchio
- 1 bulb de fenicul
- 200 g struguri fara samburi
- 2 caise uscate
- 4 linguri suc de portocale
- 1 lingura otet de vin alb
- indulcitor
- sare
- piper
- 4 linguri ulei
- 300 g branza feta
- 1 ou
- 2 linguri faina
- 100 g alune macinate
Mod de preparare:
Se curăţă salata şi feniculul, se taie fâşii. Se spală şi se taie jumătăţi boabele de struguri.
Se taie cuburi caisele şi se amestecă toate. Se amestecă sucul de portocale cu oţet, câteva picături de îndulcitor, sare şi piper.
Se taie brânza felii, apoi triunghiuri. Se bate oul. Bucăţile de brânză se tăvălesc mai întâi prin făină, apoi prin ou şi în final prin alune.
Se încing 2 linguri de ulei şi se prăjesc bucăţile de brânză pe ambele feţe.
Se toarnă dressingul pe salată şi se aşază deasupra bucăţile de brânză.
Salata de radicchio cu branza si struguri
Pofta buna!
Ce bine arata salata, dar mi se pare foarte greu :))