Salată rapidă cu ton şi legume

Printeaza

Salată rapidă cu ton şi legume: ton, oua, cartofi, fasole verde, rosii cherry, ansoa, salata verde,iaurt, sare.

Ingrediente:Salată rapidă cu ton şi legume

  • 1 conservă mică de ton
  • 2 ouă
  • 1-2 cartofi
  • fasole verde
  • roşii cherry
  • câteva fileuri de anşoa
  • salată verde
  • 1 pahar iaurt grecesc
  • sare fină

 

Mod de preparare:

Cartofii îi cureţi, îi tai cubuleţe şi îi fierbi în apă uşor sărată. Ii scoţi si îi lasi să se răcească.

Fasolea o fierbi apoi în aceeaşi apă, după  care o laşi să se răcească.

Roşiile cherry le tai în jumătăţi. Fierbi ouă­le tari, le cureţi şi le tai în patru.

Intr-un bol (dacă se poate, transparent) aşezi frunzele de salată, apoi fasolea verde. Urmează stratul de cartofi, stratul de roşii şi, deasupra, ouăle.

Presari puţină sare fină, iar la final aşezi câteva feluri de anşoa, tonul şi torni iaurtul grecesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.