Salată rapidă cu ton şi legume
PrinteazaSalată rapidă cu ton şi legume: ton, oua, cartofi, fasole verde, rosii cherry, ansoa, salata verde,iaurt, sare.
- 1 conservă mică de ton
- 2 ouă
- 1-2 cartofi
- fasole verde
- roşii cherry
- câteva fileuri de anşoa
- salată verde
- 1 pahar iaurt grecesc
- sare fină
Mod de preparare:
Cartofii îi cureţi, îi tai cubuleţe şi îi fierbi în apă uşor sărată. Ii scoţi si îi lasi să se răcească.
Fasolea o fierbi apoi în aceeaşi apă, după care o laşi să se răcească.
Roşiile cherry le tai în jumătăţi. Fierbi ouăle tari, le cureţi şi le tai în patru.
Intr-un bol (dacă se poate, transparent) aşezi frunzele de salată, apoi fasolea verde. Urmează stratul de cartofi, stratul de roşii şi, deasupra, ouăle.
Presari puţină sare fină, iar la final aşezi câteva feluri de anşoa, tonul şi torni iaurtul grecesc.
Pofta buna!