Ardei umpluti cu branza telemea din: ardei, branza telemea si branza de vaci, unt, marar, ceapa, rosie. Ingredinete: 4 ardei 1 ceapa 200 gr. brinza telemea 50-100 gr. brinza de vaci 1 lingura marar tocat 50 gr. unt 1 rosie Mod de preparare: Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, […]
Salată rece de orz
PrinteazaSalată rece de orz din: orz, telina, morcovi, ceapa rosie, otet si apa.
Ingrediente:
- 1 cană de orz crud
- 1 legătură (tulpină) de ţelină tocată
- 2 căni de pudră de pui organic
- 2 linguri de ulei de măsline
- 3 morcovi mici, feliaţi mărunt
- 1 ceapă roşie medie, mărunţită
- 2 linguri de oţet din cidru de mere
- 1 1/2 căni de apă
Mod de preparare:
Salată rece de orz: Fierbeţi orzul cu pudra de pui organic în apă până ce lichidul este absorbit şi orzul devine moale.
Adăugaţi şi amestecaţi oţetul din cidru de mere şi uleiul de măsline în amestec. Răcoriţi amestecul.
Prăjiţi ţelina, morcovul şi ceapa şi adăugaţi-le în amestec.
Serviţi
Pofta buna!
Salată cu nucă, stafide si mere
Salată cu nucă, stafide si mere din: otet, suc de portocale, stafide, mere, nuca prajita, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 2 linguri otet din vin rosu 2 1/2 linguri suc de portocale si 1 portocala, decojita 1/2 cana stafide 4 mere 2/3 cana cu nuca, prajita si taiata bucati mari 2 linguri ulei […]