Spanac sote cu aroma de usturoi din: unt, spanac, usturoi, fileuri de ansoa. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva […]
Salată de ridichii si fenicul
PrinteazaSalată de ridichii si fenicul din: ridichi, fenicul, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper.
Ingrediente:
- 200 grame ridichi proaspete si tari
- un bulb de fenicul
- ulei de masline
- suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine ridichiile si se taie felii subtiri. Se feliaza apoi si bulbul feniculului. Dupa ce ati taiat ambele legume puneti-le intr-un bol cu apa rece si cuburi de gheata, timp de 15 minute, pentru a deveni crocante.
Dupa acest interval se strecoara bine apoi se adauga deasupra si se amesteca un dressing de ulei de masline si zeama de lamaie – realizat intre timp.
Pe deasupra se presara apoi din tulpinile feniculului, tocate marunt. Este o salata care merge foarte alaturi de peste.
Salată de ridichi si fenicul
Pofta buna!
Supă cremă de ciuperci: Secretele unui gust autentic și sănătos
Supă cremă de ciuperci: Secretele unui gust autentic și sănătos din: ciuperci proaspete, ceapa, usturoi, supa, smantana, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g ciuperci proaspete (de exemplu: champignon) 1 ceapă mare, tocată 2 căței de usturoi, tocați 1 l supă de legume sau de pui 200 ml smântână pentru gătit 2 linguri unt Sare și […]