Salată de ridichii si fenicul

Printeaza

Salată de ridichii si fenicul din: ridichi, fenicul, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:

  • 200 grame ridichi proaspete si tari
  • un bulb de fenicul
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala bine ridichiile si se taie felii subtiri. Se feliaza apoi si bulbul feniculului. Dupa ce ati taiat ambele legume puneti-le intr-un bol cu apa rece si cuburi de gheata, timp de 15 minute, pentru a deveni crocante.

Dupa acest interval se strecoara bine apoi se adauga deasupra si se amesteca un dressing de ulei de masline si zeama de lamaie – realizat intre timp.

Pe deasupra se presara apoi din tulpinile feniculului, tocate marunt. Este o salata care merge foarte alaturi de peste.

 

Salată de ridichi si fenicul

Pofta buna!

 

 

 

Spanac sote cu aroma de usturoi

Spanac sote cu aroma de usturoi din: unt, spanac, usturoi, fileuri de ansoa. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva […]

Supă cremă de ciuperci: Secretele unui gust autentic și sănătos

Supă cremă de ciuperci: Secretele unui gust autentic și sănătos din: ciuperci proaspete, ceapa, usturoi, supa, smantana, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g ciuperci proaspete (de exemplu: champignon) 1 ceapă mare, tocată 2 căței de usturoi, tocați 1 l supă de legume sau de pui 200 ml smântână pentru gătit 2 linguri unt Sare și […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.