din: caju, lapte vegetal, sirop de agave, suc de lamaie, extract de vanilie, espresso, lichior de cafea, biscuiti vegan, cacao. Explorați lumea deserturilor vegane cu acest Tiramisu Vegan, o reinterpretare splendidă a clasicului italian. Perfect pentru iubitorii de cafea și dulciuri, acest tiramisu […]
Salata Roastbeef
PrinteazaSalata Roastbeef din: cartofi, ceapa rosie, ulei de masline, otet de vin, mustar, roastbeef, baby spanac, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 1 ceapa rosie
- 60 ml ulei de masline
- 1 lingura otet de vin
- 1 lingura mustar
- 400 g roastbeef
- 200 g baby spanac
- sare
- piper
Mod de preparare:
spală cartofii, se taie sferturi şi se fierb în apă cu sare 10-15 min. taie ceapa semiluni.
amestecă uleiul cu otet si muştar. toarnă peste cartofi şi ceapă şi se amestecă într-un castron.
sărează şi se piperează carnea; se unge pe ambele feţe cu ulei şi se prăjeşte 3 min. pe fiecare parte, într-o tigaie groasă; se lasă să se odihnească 5 min. pe o farfurie. adaugă în castronul cu salată spanacul spălat.
repartizează salata pe farfurii şi se aşază deasupra felii de friptură; se serveşte imediat.
Salata Roastbeef
Pofta buna!
Souvlaki: Un Simbol al Greciei – Istoria sa Fascinantă și Cele Mai Bune Rețete
Souvlaki, cu bucățile sale suculente de carne gătite la grătar și servite în mod tradițional cu lipie și tzatziki, este mai mult decât un simplu fel de mâncare – este o expresie a culturii și tradiției grecești. Istoria souvlakiului se întinde […]