Salată cu roinită

Printeaza

Salata cu roinita din: frunze de roinita, rosii, praz, ardei gras, ulei de masline, porumb, sare, anghinare, cas si busuioc.

Ingrediente:

  • 10 frunze de roinita la un bol
  • 2 rosii
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 g porumb din conserva
  • sare
  • 100 g anghinare
  • 100 g cas din lapte de crema
  • 1 frunza de busuioc

 

Mod de preparare:

Speli frunzele de roiniţă, le îndepărtezi codiţele şi le laşi în sită să se scurgă de apă. Speli roşiile şi arde­iul, îndepărtezi cotorul şi vinişoarele din interior, iar prazul îl tai rondele.

Pui într-un castron le­gumele şi amesteci cu o spatulă, adaugi cele 10 frunze de roiniţă şi sărezi uşor.

Adaugi boabe­le de porumb din conservă, 100 g de anghinare şi stropeşti totul cu ulei de măsline. Deasupra sfărâmi caşul şi ornezi salata cu frunză de busuioc. Poţi ser­vi salata lângă o friptură de iepure la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.