Salata de rosii cu busuioc

Printeaza

Salata de rosii cu busuioc din: rosii, busuioc, sare, piper, ulei de masline, branza telemea.

Ingrediente:

  • 1 kg rosii bine coapte
  • 4-5 crengute de busuioc
  • sare
  • piper macinat
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 250 g branza telemea

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, tăiaţi-le jumătăţi, apoi felii groase de 1 cm pe latul jumătăţii, ca să obţineţi felii în formă de semilună.

Strângeţi feliile de roşii în salatieră, săraţi după gust, piperaţi moderat şi turnaţi uleiul de măsline deasupra.

Spălaţi frunzele de busuioc, rupeţi-le bucăţi mici, decoraţi salata de roşii.

Spălaţi brânza telemea, tăiaţi-o romburi, amestecaţi brânza cu roşiile şi serviţi lângă felii de pâine proaspătă.

 

Salata de rosii cu busuioc

Salata_de_rosii_cu_busuioc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mariana Constantin

    Cea mai simpla si buna salata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.