Salata de rosii cu busuioc
PrinteazaSalata de rosii cu busuioc din: rosii, busuioc, sare, piper, ulei de masline, branza telemea.
Ingrediente:
- 1 kg rosii bine coapte
- 4-5 crengute de busuioc
- sare
- piper macinat
- 3 linguri cu ulei de masline
- 250 g branza telemea
Mod de preparare:
Spălaţi roşiile, tăiaţi-le jumătăţi, apoi felii groase de 1 cm pe latul jumătăţii, ca să obţineţi felii în formă de semilună.
Strângeţi feliile de roşii în salatieră, săraţi după gust, piperaţi moderat şi turnaţi uleiul de măsline deasupra.
Spălaţi frunzele de busuioc, rupeţi-le bucăţi mici, decoraţi salata de roşii.
Spălaţi brânza telemea, tăiaţi-o romburi, amestecaţi brânza cu roşiile şi serviţi lângă felii de pâine proaspătă.
Salata de rosii cu busuioc
Pofta buna!
Cea mai simpla si buna salata!