Salata de rosii coapte cu mozzarella si busuioc
PrinteazaSalata de rosii coapte cu mozzarella si busuioc din: rosii coapte, mozzarella, busuioc, ulei de masline, otet balsamic.
- 4 roşii coapte, feliate
- 300g de mozzarella, feliată subţire
- 1 mână de frunze de busuioc, tocate, plus câteva frunze întregi pentru garnisit
- puţin ulei de măsline, pentru servit
- oţet balsamic
Mod de preparare:
Pe un platou, aranjează felii de mozzarella şi roşii, alternativ.
Presară frunzele tocate de busuioc, apoi stropeşte salata cu ulei de măsline şi oţet balsamic.
Asezonează, după gust.
La final, garniseşte cu frunzele întregi de busuioc.
Salata de rosii coapte cu mozzarella si busuioc
Pofta buna!
Ce bine arata salata de rosii coapte