Salata cu rosii, cuscus si patrunjel
PrinteazaSalata cu rosii, cuscus si patrunjel din: cuşcu, patrunjel, rosii, sare, ulei de masline, lamaie.
- 1 ceaşcă cuşcu
- 2 legături pătrunjel
- 3-4 roşii
- sare
- ulei de măsline
- 1 lămâie
Mod de preparare:
Peste cuşcuş torni o ceaşcă cu apă fierbinte şi acoperi vasul, ca să se absoarbă toată apa.
Pui apoi 1-2 linguri cu ulei de măsline şi amesteci cu o furculiţă, să se desfacă bine boabele.
Roşiile le tai cubuleţe şi le amesteci cu cuşcuşul. Tai pătrunjelul fin şi îl pui în salată.
Asezonezi cu sare şi zeamă de lămâie. Aşezi totul în bol şi serveşti salata. Mai poţi adăuga în salată şi ceapă verde.
Pofta buna!