Salata cu rosii, cuscus si patrunjel

Printeaza

Salata cu rosii, cuscus si patrunjel din: cuşcu, patrunjel, rosii, sare, ulei de masline, lamaie.

Ingrediente:Salata cu rosii, cuscus si patrunjel

  • 1 ceaşcă cuşcu
  • 2 legături pătrunjel
  • 3-4 roşii
  • sare
  • ulei de măsline
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Peste cuşcuş torni o ceaşcă cu apă fierbinte şi acoperi vasul, ca să se absoarbă toată apa.

Pui apoi 1-2 linguri cu ulei de măsline şi amesteci cu o furculiţă, să se desfacă bine boabele.

Roşiile le tai cubuleţe şi le amesteci cu cuşcuşul. Tai pătrunjelul fin şi îl pui în salată.

Asezonezi cu sare şi zeamă de lămâie. Aşezi totul în bol şi serveşti salata. Mai poţi adăuga în salată şi ceapă verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.