Salata rucola cu piept de pui
PrinteazaSalata rucola cu piept de pui din: piept de pui, unt, rosii, castraveti, salata rucola, salata verde, mango, mustar, miere, ridiche, piper si sare.
- 1 piept de pui de 600 g
- 100 g unt
- 3 rosii potrivite
- 2 castraveti
- 200 g salata rucola
- 1 salata verde
- 1 mango
- 2 linguri mustar
- 3 linguri miere
- 1 legatura ridiche rosie
- 1/4 lingurita piper macinat
- sare
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui şi tai bucăţi potrivite. Pui într-o tigaie adâncă untul, apoi bucăţile de carne şi le pră¬jeşti puţin, după care stingi cu foarte puţină apă, lăsând vasul acoperit, la foc mic să fiarbă înăbuşit. Condimentezi cu sare şi piper. Când s-au înmuiat puţin bucătile de carne, dai vasul deoparte.
Speli roşiile şi castraveţii şi îi tai rondele. Speli salata verde şi rucola, le laşi într-o strecurătoare să se scurgă, după care le rupi bucăţi mici cu mâna. Intr-un bol mare de sticlă pui salata rucola, feliile de roşii, castraveţii şi amesteci cu o spatulă de lemn.
Adaugi şi fructul de mango tăiat bucăţi mici. Intr-un bol mic freci muştarul cu mierea şi torni peste salată, iar ultima dată adaugi bucăţile de piept de pui. Ornezi cu câteva ridichi roşii.
Pofta buna!