Salata rucola-ridichi

Printeaza

Salata rucola-ridichi

Ingrediente:

  • 1 legătură ridichi
  • 150 g rucola
  • 250 g caşcaval
  • 1 legătură pătrunjel
  • 4 linguri oţet
  • 1 lingură muştar cu boabe
  • sare, piper
  • 6 linguri ulei de nuci
  • 4 felii de pâine integrală
  • 4 linguri sâmburi de pin
  • 1 lingură unt

Preparare:

Pregătiţi şi feliaţi ridichile. Spălaţi, scuturaţi şi rupeţi rucola. Feliaţi caşcavalul. Spălaţi pătrunjelul sub jet puternic de apă, scuturaţi-l şi tocaţi-l mărunt.

Amestecaţi toate ingredientele. Pentru dressing, amestecaţi foarte bine ulei, oţet, muştar, sare, piper. Tăiaţi pâinea cubulete.

Rumeniţi sâmburii de pin într-o tigaie, apoi scoateţi-i. Rumeniţi pâinea în unt. Presăraţi peste salată sâmburii de pin şi crutoanele.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O salata simpla si gustoasa. Recomand. Eu am inlocuit uleiul de nuci cu cel de fistic. E mai aromat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.