Jambon de Porc cu Legume : O Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: jambon de porc, ardei, ceapa rosie, usturoi, broccoli, ulei de masline extravirgin, rozmarin, oregano. Ingrediente: 500g jambon de porc, feliat 1 ardei roșu, tăiat julienne 1 ardei galben, tăiat julienne 1 ceapă roșie, tăiată julienne 2 căței de usturoi, mărunțiți 200g broccoli, tăiat […]
Salata de rucola cu smochine si curcan
PrinteazaSalata de rucola cu smochine si curcan din: bresaola de curcan, rucola, smochine proaspete, brânză de capră, ulei de măsline extravirgin, oţet balsamic, sare, piper.
Ingrediente:
- 300g de bresaola de curcan
- 250g de rucola
- 8 smochine proaspete
- 100g de brânză de capră
- 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
- 2 linguri de oţet balsamic
- sare şi piper
Mod de preparare:
Intr-un castron se amestecă bucăţi de bresaola tăiate cât mai subţire cu smochinele tăiate în sferturi, brânza mărunţită, rucola, ulei, oţet, sare şi piper.
Salata de rucola cu smochine si curcan
Pofta buna!
Istoria Sarmalelor: O Călătorie Culinară Fascinantă si Tradițiile din Spatele Sarmalelor
Istoria Sarmalelor: O Călătorie Culinară Fascinantă si Tradițiile din Spatele Sarmalelor. Sarmalele sunt un fel de mâncare tradițional în multe culturi, cu o istorie bogată și variată. Acest articol va explora istoria acestui fel de mâncare iubit, de la originile sale antice până la popularitatea actuală în diverse bucătării din întreaga lume. Originile Antice Sarmalele, […]