Salata de rucola cu smochine si curcan

Printeaza

Salata de rucola cu smochine si curcan din: bresaola de curcan, rucola, smochine proaspete, brânză de capră, ulei de măsline extravirgin, oţet balsamic, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 300g de bresaola de curcan
  • 250g de rucola
  • 8 smochine proaspete
  • 100g de brânză de capră
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 2 linguri de oţet balsamic
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă bucăţi de bresaola tăiate cât mai subţire cu smochinele tăiate în sferturi, brânza mărunţită, rucola, ulei, oţet, sare şi piper.

 

Salata de rucola cu smochine si curcan

Salata_de_rucola_cu_smochine_si_curcan

Pofta buna!

 

 

Jambon de Porc cu Legume : O Rețetă Delicioasă și Nutritivă

Jambon de Porc cu Legume : O Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: jambon de porc, ardei, ceapa rosie, usturoi, broccoli, ulei de masline extravirgin, rozmarin, oregano. Ingrediente: 500g jambon de porc, feliat 1 ardei roșu, tăiat julienne 1 ardei galben, tăiat julienne 1 ceapă roșie, tăiată julienne 2 căței de usturoi, mărunțiți 200g broccoli, tăiat […]

Istoria Sarmalelor: O Călătorie Culinară Fascinantă si Tradițiile din Spatele Sarmalelor

Istoria Sarmalelor: O Călătorie Culinară Fascinantă si Tradițiile din Spatele Sarmalelor. Sarmalele sunt un fel de mâncare tradițional în multe culturi, cu o istorie bogată și variată. Acest articol va explora istoria acestui fel de mâncare iubit, de la originile sale antice până la popularitatea actuală în diverse bucătării din întreaga lume. Originile Antice Sarmalele, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.