Midii la Grătar cu Unt și Ierburi din: midii, unt nesarat, usturoi, patrunjel, cimbru, suc de lamaie, sare, piper, lamaie. Îmbogățește-ți experiența culinară cu o rețetă de midii la grătar, rafinată și plină de aromă. Această rețetă transformă simpla preparare a midiilor într-o experiență gastronomică memorabilă, combinând dulceața naturală a midiilor cu un unt aromatizat […]
Salata de scrumbii sau de cherci, cu cartofi
PrinteazaSalata de scrumbii sau de cherci, cu cartofi
Ingrediente:
- 1 scrumbie mijlocie
- 600 g cartofi
- 2 cepe mijlocii
- 1 linguriţă oţet
- 2 linguri ulei
- câteva măsline
Mod de preparare:
Salata de scrumbii sau de cherci, cu cartofi: curăţă scrumbia; se spală şi se lasă câteva ore în apă rece, ca să se desăreze. taie bucăţi.
pregăteşte o salată de cartofi, se aşază într-o farfurie şi deasupra se pun bucăţile de scrumbie.
pun împrejur felii de ceapă tăiată subţire şi măsline. Salata este mai gustoasă dacă se pregăteşte cu o oră, două înainte de a fi servită. La fel se pregăteşte şi din cherci.
Pofta buna!
Pește Copt cu Fenicul și Lămâie
Pește Copt cu Fenicul și Lămâie din: fileuri de peste, fenicul, lamaie, ulei de masline, usturoi, ierburi, sare, piper. Peștele copt cu fenicul și lămâie este o rețetă simplă, dar plină de savoare, care aduce pe farfurie gustul proaspăt al mării, aromele mediteraneene și prospețimea ingredientelor naturale. Acest fel de mâncare sănătos și delicios poate […]