Pui Glazurat cu Sos de Portocale și Ghimbir din: piept de pui, portocale, sos de soia, miere, ghimbir, sare, piper, usturoi, ulei de masline. Puiul glazurat cu sos de portocale și ghimbir este o reinterpretare modernă a unei rețete tradiționale chineze, aducând aromele dulci-acrișoare ale portocalelor și gustul picant al ghimbirului într-o combinație savuroasă. Acest […]
Salată de sfeclă cu ouă răscoapte
PrinteazaSalată de sfeclă cu ouă răscoapte din: sfecla, oua, smantana, lamaie, mustar, hrean, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg sfecla
- 2 oua
- 3 linguri smantana
- 1 lamaie
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita hrean ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi cureţi sfecla, apoi o pui la fiert în apă rece cu sare. Cât timp fierbe sfecla, speli ouăle şi le pui la fiert în apă rece cu sare şi un pic de oţet, ca să nu se crape.
Faci un sos din muştar amestecat cu smântână şi zeamă de lămâie, lei ouăle de pe foc (trebuie să fie fierte foarte tari), le laşi în apă rece 2-3 minute şi apoi le decojeşti.
Intr-un castron, pui sfecla fiartă şi tăiată bastonaşe, împrejurul ei torni sosul şi o presari cu hrean şi ouă tăiate.
Presari sare şi piper, după gust.
Salată de sfeclă cu ouă răscoapte
Pofta buna!
Cotlet de Porc Aromat – Rețeta Perfectă pentru Mese Festive
Cotlet de Porc Aromat – Rețeta Perfectă pentru Mese Festive din: cotlet de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, vin alb. Descoperă secretul preparării unui cotlet de porc suculent și aromat, perfect pentru mesele festive sau o cină specială în familie. Această rețetă îmbină tradiția culinară cu tehnici moderne de gătit, asigurând […]