Salata de sfecla rosie si cartofi

Printeaza

Salata de sfecla rosie si cartofi din: sfecla rosie, sos de maghiran, cartofi, sare, piper.

Salate_5

Salata de sfecla rosie si cartofi

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Fierbeti sfecla rosie in apa sarata pana se inmoaie. Strecurati si raciti. Decojiti cu degetele, eliminand cotoarele.

Cand inca sunt calde, adaugati sos din maghiran si otet balsamic.

Spalati si curatati de coaja cartofii, fierbeti apoi in apa clocotita pana se patrund.

Amestecati in salata, asezonati si serviti.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.