Salata cu peste si sfecla din: maioneza, lamaie, mere acrisoare, cartofi, sfecla, masline, hering marinat, albus, sare, piper. Ingrediente: 100 g maioneza 1 lamaie 2 mere acrisoare 3-4 cartofi 1 sfecla mica 50 g rondele de masline 200 g hering marinat 1 albus fiert sare piper Mod de preparare: Speli sfecla şi o coci […]
Salata de sfecla rosie cu castraveciori si peste marinat
PrinteazaSalata de sfecla rosie cu castraveciori si peste marinat din: sfecla rosie, castarveciori acri, ceapa rosie, peste marinat, cartofi, sare, piper, otet de mere.
- 1 sfeclă roşie mare sau 2 mai mici
- 6 castraveciori acri
- 1 ceapă roşie
- 400 g peşte marinat
- 3 cartofi
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- oţet de mere sau aromatic
Mod de preparare:
Se spală sfecla şi se pune la fiert sau la cuptor. Salata va fi delicioasă şi cu sfeclă fiartă şi cu sfeclă coaptă.
Dacă o fierbeţi puneţi o linguriţă de sare în apă. Sarea o ajută să fiarbă mai repede. La fel se procedează şi cu cartofii.
Se spală bine şi se pun la fiert în apă cu sare şi se acoperă cu un capac.
Dacă nu aţi găsit peşte marinat, atunci puteţi să cumpăraţi un peşte congelat, să-l dezgheţaţi şi să-l prăjiţi sau să-l fierbeţi.
După ce s-au fiert cartofii şi sfecla, se lasă puţin să se răcească, se curăţă şi se taie cubuleţe.
Se pun într-un bol şi se amestecă cu peştele, cu ceapa tăiată solzişori şi castraveţii tăiaţi rondele.
Se condimentează cu sare şi piper, se acreşte după gust cu oţet de mere sau cu oţet aromatic.
Salata de sfecla rosie cu castreveciori si peste marinat
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de peste cu sfecla rosie
Salata de peste cu sfecla rosie din: sfecla rosie, linte verde, ceapa verde, mar, radicchio, macrou afumat, lamaie, smantana, hrean. Ingrediente pentru salata: 6-10 sfecle rosii 40g de linte verde, fiarta 1 legatura de ceapa verde, feliata subtire in diagonala 1 mar, feliat subtire 1 salata radicchio, maruntita 1 macrou afumat (circa 250g), fara oase, […]
Salata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat
Salata cu morcov, sfecla rosie si peste afumat din: morcovi, cartofi, sfecla rosie, ceapa, macrou afumat, maioneza, otet, sare. Ingrediente: 2-3 morcovi 4-5 cartofi 2 sfecle rosii 4-5 cepe 1 macrou afumat 200 g maioneza 50 ml otet sare Mod de preparare: Fierbi morcovii, cartofii, sfecla şi îi dai pe răzătoarea mare. Tai ceapa […]
Pofta buna!