Salata de sfecla rosie cu dressing din maghiran si otet balsamic

Printeaza

Salata de sfecla rosie cu dressing din maghiran si otet balsamic din: sefla rosie, sos de maghiran, otet balsamic, sare.

Ingrediente:Salata de sfecla rosie cu dressing din maghiran si otet balsamic

  • sfecla rosie
  • sos din maghiran
  • oţet balsamic
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbeţi sfecla roşie în apă sărată până se înmoaie. Strecuraţi şi răciţi. Decojiţi cu degetele, eliminând cotoarele.

Dacă sfeclele sunt destul de mici, tăiaţi-le pur şi simplu în jumătate sau lăsaţi-le întregi; tăiaţi-le pe cele mari în patru.

Când încă sunt calde, adăugaţi un sos din maghiran şi oţet balsamic. Se serveşte la temperatura camerei, ca salată simplă sau garnitură la peşte la grătar sau prăjit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.