Salata de sfecla rosie cu hrean ras

Printeaza

Salata de sfecla rosie cu hrean ras din: sfecle rosii, untdelemn, hran, otet, lamaie.

Ingrediente:Salata de sfecla rosie cu hrean ras

  • 1-2 sfecle roşii
  • 2 linguri untdelemn
  • o răidăcină hrean
  • oţet diluat sau zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Se spală sfecla şi se coace în cuptor; se curăţă de coajă şi se taie în formă de tăiţei sau se dă pe râzătoare; se amestecă bine cu hrean ras, cu untdelemn, oţet sau zeamă de lămâie.

Se pune în borcan; se leagă cu celofan şi se dă la rece, unde se poate păstra şi două săptămâni. Sfeclia roşie se poate şi fierbe, dar este mai gustoasă coaptă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.