Salata de sfecla cu usturoi

Printeaza

Salata de sfecla cu usturoi din: sfecla, usturoi, miez de nuca, stafide, ulei.

Sfecla roșie conține compuși care pot ajuta la detoxifierea organismului, sprijinind funcția ficatului și eliminarea toxinelor.

Datorită conținutului său de vitamina C și antioxidanților, sfecla roșie poate contribui la întărirea sistemului imunitar și la protecția împotriva infecțiilor.

Beta-carotenul și luteina din sfecla roșie pot susține sănătatea ochilor și pot ajuta la protecția împotriva degenerescenței maculare legate de vârstă și a altor probleme de vedere.

 

Ingrediente:Salata_de_Sfecla_02

 

 

 

Mod de preparare:

Sfecla se spală, se curăţă şi se fierbe până se înmoaie bine. După ce s-a răcit, se dă pe răză­toarea mare.

Se adaugă căţeii de usturoi, tocaţi mărunt, stafidele opărite şi tăiate mărunt, mie­zul de nucă tăiat mărunt şi uleiul.

Se amestecă bine si se serveste.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de sfecla rosie si mar

Salata de sfecla rosie cu usturoi

Salata de sfecla rosie cu usturoi din: sfecle mărişoare, usturoi, ulei, sare, otet. Ingrediente: 2 sfecle mărişoare 4 căţei de usturoi ulei sare puţin oţet   Mod de preparare: Fierbi sfecla, iar după ce se răceşte o dai prin râzătoare. Tai ustu­roiul mărunt şi îl amesteci cu sfecla. Potriveşti salata de ulei, sare şi oţet Salata de […]

Salata cu sfecla, portocala si fenicul

Salata cu sfecla, portocala si fenicul din: frunze de rucola, sfecla, fenicul, portocale, ceapa rosie, frunze de radicchio, ulei de măsline extra virgin, muştar, miere, sare. Ingrediente: frunze de rucola 1 sfeclă mare 1 fenicul 2 portocale 1 ceapă roşie frunze de radicchio ulei de măsline extra virgin 1 linguriţă cu muştar 1 linguriţă cu miere sare […]

 

 

retete

Salata de sfecla rosie cu dressing din maghiran si otet balsamic

Salata de sfecla rosie cu dressing din maghiran si otet balsamic din: sefla rosie, sos de maghiran, otet balsamic, sare. Ingrediente: sfecla rosie sos din maghiran oţet balsamic sare   Mod de preparare: Fierbeţi sfecla roşie în apă sărată până se înmoaie. Strecuraţi şi răciţi. Decojiţi cu degetele, eliminând cotoarele. Dacă sfeclele sunt destul de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ion Avranceanu

    Imi place salata de sfecla

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.