Salată sibiană

Printeaza

Salată sibiană

Ingrediente:Salată sibiană

  • 500g cartofi
  • 300g bureţi
  • 2 mere
  • sare
  • 1 castravete
  • 100 crenvurşti
  • 1 ardei iute
  • 1 legătură mărar
  • 2 linguri smîntînă
  • 1 lingură oţet
  • 3 ouă
  • 8 felii salam de Sibiu
  • 1 lingură maioneză
  • 1 salată verde
  • 2 fire de ceapă verde

 

Mod de preparare:

Cartofii şi bureţii fierţi se taie felii rotunde. Crenvurştii şi castravetele se taie rondele, ceapa, ardeii şi merele se taie felii subţiri şi mărarul se toacă.

Se sărează şi se amestecă cu smîntînă şi cu puţin oţet.

Se aşază pe un platou adînc şi se garniseşte cu cornete de salam umplute cu ouăle fierte tocate şi amestecate cu o lingură de maioneză şi cu foi de salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.