Salată simplă de verdeţuri
PrinteazaO reteta de salata simpla de verdeturi din: fenicul, rucola, frunze de papadie, creson, frunze de sfecla, sparanghel, patrunjel si sos.
- 1/2 bulb fenicul
- o mana de rucola
- o mana de frunze de papadie
- o mana de creson
- o mana de frunzulite de sfecla
- 4 fire de sparanghel
- o mana de hasmatuchi sau patrunjel proaspat
- sos
Mod de preparare:
Curăţaţi bulbul de fenicul, punând frunzele deoparte, şi tăiaţi-l felii subţiri. Spălaţi şi uscaţi frunzele de rucola, păpădie, creson şi sfeclă. îndepărtaţi capetele lemnoase ale firelor de sparanghel (se vor rupe în mod natural exact acolo unde trebuie).
Folosind un dispozitiv pentru curăţare rapidă, tăiaţi fiecare fir de sparanghel în fâşii subţiri.
Puneţi fâşiile de sparanghel într-un bol împreună cu feliile de fenicul, frunzele de fenicul, frunzele de salată şi ierburile. Adăugaţi sos şi amestecaţi bine totul, având grijă ca toate ingredientele să fie îmbrăcate în sos.
Salată simplă de verdeţuri
Pofta buna!