Salată de somon, avocado şi castraveţi

Printeaza

Salată de somon, avocado şi castraveţi: Se condimentează cu sare şi piper 4 fileuri de somon fără piele, apoi se ung cu ulei.

Se amestecă 4 linguri de mentă tocată cu coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie, 2 linguri de miere lichidă şi 3 linguri de ulei de măsline.

Se curăţă de coajă şi de sâmbure şi se taie în jumătăţi 3 avocado.

Se taie pe lungime, în jumătate şi apoi în sferturi, un castravete, apoi se taie în felii. Se împart la 4 farfurii 400g de amestec frunze de salată, bucăţile de avocado şi de castravete, apoi se stropesc cu jumătate din dressing. Se încinge o tigaie de teflon.

Se adaugă somonul şi se prăjeşte 3-4 minute pe fiecare parte, până ce devine crocant, dar este încă suculent la mijloc.

Se pune câte un fileu de somon deasupra fiecărei porţii de salată şi se stropeşte cu dressingul rămas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.