Salata cu sos de maioneza

Printeaza

Salata cu sos de maioneza din: varza, morcovi, spanac, ardei, ceapa verde, seminte de dovleac, susan, maioneza, otet, turmeric, sare.

Ingrediente:

  • 1/2 căpăţână varză nouă
  • 2 morcovi
  • 1 mână de frunze de baby spanac
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 fire ceapă verde tăiate rondele
  • 2 linguri seminţe de dovleac neprăjite
  • 1 lingură susan alb
  • 2 linguri maioneză
  • 2 linguri oţet
  • 1 vârf de cuţit turmeric
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală legumele. Se toacă varza şi se rad morcovii. Ardeiul gras se curăţă de cotoare şi seminţe; se îndepărtează pieliţele albe, iar pulpa se taie fâşii foarte subţiri.

Se amestecă într-un bol varza împreună cu morcovii, ardeiul gras, rondelele de ceapă verde şi seminţe.

Se repartizează salata în boluri mici sau farfurii şi se ornează cu frunze proaspete de baby spanac.

Se pregăteşte sosul de maioneză, amestecând maioneza cu oţet, un vârf de cuţit de turmeric şi sare.

Se serveşte sosul de maioneză alături de salată.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.