bulgur, apa fierbinte, stafide, curmale, nuci, miere, scortisoara. Bulgurul cu nuci și fructe uscate este o opțiune nutritivă și delicioasă pentru micul dejun sau pentru o gustare energizantă. Această rețetă combină textura și nutrienții bogati ai bulgurului cu dulceața stafidelor, curmalelor și nucilor, […]
Salata cu sos de smantana
PrinteazaSalata cu sos de smantana din: rosii, ananas, banane, salata verde, smantana, portocale, lamaie, zahar si sare.
Ingrediente:
- 4 roşii cu pulpă tare
- 1 ananas
- 2 banane
- 1/2 inimă de salată verde
- 2 dl smântână lichidă
- 2 portocale întregi
- 1 lămâie
- zahăr
- sare
Mod de preparare:
Spălaţi inima de salată verde, separaţi frunzele şi ştergeţi-le uşor cu hârtie absorbantă de bucătărie. Spălaţi roşiile, daţi-le câteva clipe în clocot, apoi scoateţi-le coaja, tăiaţi-le felii subţiri şi scoateţi-le seminţele. se curata de coajă ananasul şi tăiaţi-l cubuleţe.
Curăţaţi de coajă o portocală şi scoateţi-i pieliţa transparentă.
Curăţaţi bananele şi tăiaţi-le rondele subţiri. Puneţi toate aceste ingrediente într-un castron încăpător şi băgaţi-l în frigider, între timp, pregătiţi sosul.
Stoarceţi şi strecuraţi sucul celei de a doua portocale şi al lămâii şi turnaţi-l într-un castronaş împreună cu smântână.
Adăugaţi un vârf de cuţit de zahăr şi un praf de sare. Bateţi bine cu untul până obţineţi un sos omogen şi turnaţi-l peste salată înainte de a o servi.
Salata cu sos de smantana
Pofta buna!
Bulgur cu Nuci și Fructe Uscate – Energie Pentru Ziua Ta
Piept de Curcan Umplut cu Spanac și Brânză Feta
din: piept de curcan, spanac, branza feta, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Este o mâncare delicioasă și versatilă, care poate fi personalizată cu diverse umpluturi pentru a satisface gusturile fiecăruia. În această rețetă, vă vom arăta cum să pregătiți un piept de curcan umplut cu […]