spanac, telemea de capra, rosie, ardei capia, cuscus, patrunjel, ceapa, verde, ulei de masline, zeama de lamaie. Ingrediente: 100 g spanac proaspăt 100 g telemea de capră 1 roșie 1 ardei capia 100 g cușcuș 1 legătură de pătrunjel 2 fire de ceapă verde 2 lingurițe […]
Salata de spanac cu ceapa rosie
PrinteazaSalata de spanac cu ceapa rosie din: spanac, ceapa rosie, ulei, otet de cidru de mere, pasta de rosii, ceapa alba, praf de mustar, sare, piper, ou.
Ingrediente:
- 500gr spanac
- 1/2 ceapa rosie, feliata
- 3 linguri ulei
- 2 linguri otet de cidru de mere
- 2 lingurite pasta de rosii
- 1 1/2 lingurite indulcitor
- 1/4 ceapa alba, tocata
- 1/8 lingurita praf de mustar
- Sare si piper
- 1 ou fiert, tocat
Mod de preparare:
Spalati spanac si uscati. Combinati cu ceapa intr-un bol.
Intr-un alt bol amestecati ulei, otet, pasta de rosii, indulcitor, ceapa si mustar, sare si piper dupa gust.
Turnati peste spanac si amestecati.
Garnisiti cu bacon si ou fiert.
Salata de spanac cu ceapa rosie
2 portii, fiecare contine
- 7gr carbohidrati
- 2gr fibra
- 2 gr proteina
Pofta buna!
Salata de spanac cu telemea de capra
Spanac sote cu aroma de usturoi
Spanac sote cu aroma de usturoi din: unt, spanac, usturoi, fileuri de ansoa. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva […]
Quiche Lorraine cu Ciuperci și Spanac – Rețetă delicioasă și sănătoasă
Quiche Lorraine cu Ciuperci și Spanac – Rețetă delicioasă și sănătoasă din: aluat pentru tarta, ciuperci, spanac, ceapa, branza de capra, oua, smantana, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 foaie de aluat pentru tartă (poate fi cumpărată sau făcută acasă) 200g ciuperci tăiate felii 150g spanac proaspăt sau congelat 1 ceapă mică, tocată […]
Pofta buna!