Salată de căpșuni cu spanac și brânză feta din spanac proaspat, capsuni, branza feta, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper. Această salată este o combinație perfectă între dulce și sărat. Spanacul adaugă un gust proaspăt și textură crocantă, în timp ce căpșunile aduc o notă de prospețime și dulceață. Brânza feta adaugă o […]
Salata de spanac cu ceapa verde si nuci pecan
PrinteazaSalata de spanac cu ceapa verde si nuci pecan din: spanac, ceapa verde, ulei de masline, suc de lamaie, nuci pecan. Reteta low carb
Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu.
Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării provocate de radicalii liberi.
Ingrediente:
- 500gr spanac, spalat si curatat
- 10 fire ceapa verde, tocata
- 30ml ulei de masline
- 30ml suc de lamaie
- 30gr nuci pecan, maruntite
Mod de preparare:
Spalati si uscati spanacul. Presarati putina sare, adaugati ceapa verde si uleiul.
Incorporati sucul de lamaie si amestecati.
Garnisiti cu nuci pecan si serviti.
Salata de spanac cu ceapa verde si nuci pecan
6 portii, fiecare contine
- 12gr carbohidrati
- 6gr fibra
- 6gr proteina
Pofta buna!
Salată de spanac cu quinoa și avocado
Salată de spanac cu quinoa și avocado din: spanac, quinoa, avocado, ceapa rosie, seminte de dovleac, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. Quinoa este o sursă excelentă de proteine, conținând toți cei nouă aminoacizi esențiali de care organismul nostru are nevoie. De asemenea, este bogată în fibre, fier, magneziu, fosfor și mangan, și conține și […]
Pofta buna!