Salata de spanac si fenicul

Printeaza

Salata de spanac si fenicul din: ridichi, fenicul, frunze de spanac, gorgonzola, ulei extravirgin de masline, lamaie, sare.

Ingrediente:Salata_de_spanac_si_fenicul

  • 8 ridichi rosii
  • 1 bulb de fenicul
  • 500 g frunze de spanac tanar
  • 100 g branza gorgonzola
  • 2 linguri ulei extravirgin de masline
  • 1 lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti frunzele de spanac tanar si le speli in mai multe ape, dupa care le lasi sa se scurga. Speli ridichile si feniculul.

Tai ridichile in felioare subtiri, feniculul in jumatate, apoi in solzisori, iar gorgonzola in cubulete.

Amesteci intr-un bol frunzele de spanac fie intregi, fie rupte in fasii, feniculul, ridichile si gorgonzola.

Presari sare dupa gust si stropesti salata cu ulei de masline si zeama de lamaie proaspat stoarsa. Servesti salata imediat.

Salata de spanac si fenicul

Salata_de_spanac_si_fenicul

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Salata de gorgonzola cu nuci caramelizate

Salata de spanac cu gorgonzola

Salata de spanac cu gorgonzola din: spanac, nuca, gorgonzola, otet balsamic, ulei de masline, sos de soia, piper, crutoane. Ingrediente: 300 g spanac proaspăt 50 g miez de nucă 80 g brânză gorgonzola 30 ml oţet balsamic o lingură cu uiei de măsline sos de soia piper crutoane Mod de preparare: Intr-o tigaie de teflon, […]

 

 

Salata clujeana de crenvursti

Salata cu spanac, crenvursti si telemea

Salata cu spanac, crenvursti si telemea din: frunze tinere de spanac, ceapă verde, ridichi de lună, roşii, castraveciori cornişon, crenvurşti de pui sau de curcan, telemea sau caşcaval, sare, piper, lamaie, miere, ulei. Ingrediente: 10-15 frunze tinere de spanac 3 fire ceapă verde 5 ridichi de lună 6 roşii 3 castraveciori cornişon 5 crenvurşti de pui sau de curcan 100 g […]

 

Salata de dovleac cu spanac si cocos

Salata de dovleac cu spanac si cocos din: dovleac, ulei de masline, ceapa rosie, lime, sos de peste, zahar, spanac tanar. Ingrediente: 1 dovleac mare, curăţat de seminţe 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă roşie mare, feliată în rondele subţiri 2 limes, coaja rasă de la 1 dintre ele, zeama de la amândouă

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.