Salata de spanac cu gorgonzola din: spanac, nuca, gorgonzola, otet balsamic, ulei de masline, sos de soia, piper, crutoane. Ingrediente: 300 g spanac proaspăt 50 g miez de nucă 80 g brânză gorgonzola 30 ml oţet balsamic o lingură cu uiei de măsline sos de soia piper crutoane Mod de preparare: Intr-o tigaie de teflon, […]
Salata de spanac si fenicul
PrinteazaSalata de spanac si fenicul din: ridichi, fenicul, frunze de spanac, gorgonzola, ulei extravirgin de masline, lamaie, sare.
- 8 ridichi rosii
- 1 bulb de fenicul
- 500 g frunze de spanac tanar
- 100 g branza gorgonzola
- 2 linguri ulei extravirgin de masline
- 1 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Cureti frunzele de spanac tanar si le speli in mai multe ape, dupa care le lasi sa se scurga. Speli ridichile si feniculul.
Tai ridichile in felioare subtiri, feniculul in jumatate, apoi in solzisori, iar gorgonzola in cubulete.
Amesteci intr-un bol frunzele de spanac fie intregi, fie rupte in fasii, feniculul, ridichile si gorgonzola.
Presari sare dupa gust si stropesti salata cu ulei de masline si zeama de lamaie proaspat stoarsa. Servesti salata imediat.
Salata de spanac si fenicul
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de spanac cu gorgonzola
Salata cu spanac, crenvursti si telemea
Salata cu spanac, crenvursti si telemea din: frunze tinere de spanac, ceapă verde, ridichi de lună, roşii, castraveciori cornişon, crenvurşti de pui sau de curcan, telemea sau caşcaval, sare, piper, lamaie, miere, ulei. Ingrediente: 10-15 frunze tinere de spanac 3 fire ceapă verde 5 ridichi de lună 6 roşii 3 castraveciori cornişon 5 crenvurşti de pui sau de curcan 100 g […]
Salata de dovleac cu spanac si cocos
Salata de dovleac cu spanac si cocos din: dovleac, ulei de masline, ceapa rosie, lime, sos de peste, zahar, spanac tanar. Ingrediente: 1 dovleac mare, curăţat de seminţe 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă roşie mare, feliată în rondele subţiri 2 limes, coaja rasă de la 1 dintre ele, zeama de la amândouă
Pofta buna!