Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome din: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecei, ardei, rosii, usturoi, ulei de masline, ienibahar, sare, piper, patrunjel. Ghiveciul de legume este o mâncare tradițională, plină de savoare, care aduce în farfurie aroma și prospețimea sezonului. Adăugarea de ienibahar transformă această rețetă într-o experiență culinară de […]
Salată de spanac, nuci şi brânză cu mucegai
PrinteazaSalata de spanac, nuci si branza cu mucegai din: branza cu mucegai albastru, smantana, frunze de spanac si nuci.
Ingrediente:
- 75 g de branza cu mucegai albastru
- 4 linguri de smantana
- 100 g frunze de spanac tanar
- 50 g de nuci
Mod de preparare:
Se face dressingul zdrobind brânza şi amestecând-o cu smântână. asezonează şi se mai adaugă apă (dacă este nevoie) pentru a obţine un sos fin şi subţire.
aşază spanac pe un platou de servit, se presară nucile şi se stropeşte totul cu dressingul de brânză.
Salată de spanac, nuci şi brânză cu mucegai
Pofta buna!
Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale
Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale din: vinete, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, chimion, coriandru, curcuma, sare, piper, marar sau patrunjel. Este o opțiune culinară excepțională pentru cei care apreciază bucătăria vegetariană sau doresc să încerce ceva nou și exotic. Această rețetă combină gustul moale al vinetelor […]