din: fasole, ulei, ceapa, usturoi, chimen, coriandru, sare, piper, fulgi de ardei. Fasolea prăjită, sau “frijoles refritos“, este un pilon al bucătăriei mexicane, oferind o combinație de gusturi și texturi care încântă orice masă. Acest preparat versatil poate servi drept garnitură, umplutură pentru burritos sau chiar ca vedetă principală […]
Salata de spanac cu parmezan si arahide
PrinteazaSalata de spanac cu parmezan si arahide din: spanac, parmezan, merisoare, arahide, susan, ulei de masline, otet balsamic, miere.
Inrgediente:
- 200 g spanac
- 100 g parmezan
- 2 linguri merisoare uscate
- 2 maini de arahide prajite
- 2 lingurite susan
dressing:
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri de otet balsamic
- 2 lingurite de miere
Mod de preparare:
Spală cu grijă şi usucă frunzele de spanac. Pune-le pe o farfurie şi aşază peste ele restul ingredientelor.
Pentru dressing, amestecă toate ingredientele într-un bol mic şi asezonează-le.
Toarnă-l peste salată şi amestecă pentru a-l distribui bine pe toată compoziţia.
Salata de spanac cu parmezan si arahide
Pofta buna!
Nucile Caju: Beneficii pentru Sănătatea Ta – O Analiză Detaliată
Nucile caju, cu forma lor distinctivă și gustul bogat, cremos, sunt mai mult decât un simplu snack gustos. Aceste nuci native din Brazilia, acum cultivate pe scară largă în Asia și Africa, sunt o sursă excelentă de vitamine, minerale, grăsimi sănătoase și antioxidanți. Valoarea Nutrițională […]