Salata cu spanac, rucola si branza de capra

Printeaza

O reteta de salata cu spanac, rucola si branza de capra din: nuca, unt, zahar, mustar, usturoi, fulgi de ardei iute, otet balsamic, ulei de masline, spanac, rucola, branza de capra, ardei rosu, sare si piper.

Ingrediente:Salata cu spanac, rucola si branza de capra

  • 100 grame nuci
  • 10 grame unt topit
  • 10 grame zahar
  • 20 grame mustar
  • 1 catel de usturoi
  • fulgi de ardei iute
  • 50 ml otet balsamic
  • 150 ml ulei de masline
  • 200 grame spanac
  • 200 grame rucola
  • 100 grame branza de capra
  • 1 ardei rosu feliat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca nucile cu untul si zaharul. Toarna aceasta compozitie pe o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 20 de minute.

Intr-un bol amesteca mustarul, usturoiul, fulgii de ardei iute si otetul balsamic. Adauga treptat si uleiul de masline si amesteca continuu. Asezoneaza cu sare si piper.

Intr-un bol amesteca spanacul cu rucola. Adauga branza de capra, ardeiul tocat si nucile. Deasupra toarna si un sfert din sosul cu otet balsamic si ulei de masline. Da la frigider restul de sos.

Salata cu spanac, rucola si branza de capra

Salata cu spanac, rucola si branza de capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.