Salata de sparanghel cu suc de portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale. Ingrediente: 250 g sparanghel, taiat bucati 2 portocale 2 rosii, feliate 50 g salata verde 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita otet sare si piper 1 lingura suc de portocale Mod […]
Salata cu sparanghel si capsuni
PrinteazaSe spală 500 g sparanghel alb, se decojește și se îndepărtează capetele; se taie felii de 5 cm și se fierb 15 min. în apă cu 1 vârf de cuțit sare și ½ linguriță zahăr; se scurg.
Se curăță și se taie jumătăți 250 g căpșuni și 100 g ciuperci.
Se amestecă toate, adăugând 200 g baby spanac.
Dressing: se amestecă 2 linguri oțet de vin cu puțină sare și 1 lingură suc de mere; se adaugă 3 linguri ulei de floarea-soarelui și 2 linguri ulei de nucă, bătând cu telul.
Se toarnă peste salată și se presară piper.
Salata cu sparanghel si capsuni
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!