Salata cu sparanghel si capsuni

Printeaza

Se spală 500 g sparanghel alb, se decojește și se îndepărtează capetele; se taie felii de 5 cm și se fierb 15 min. în apă cu 1 vârf de cuțit sare și ½ linguriță zahăr; se scurg.

Se curăță și se taie jumătăți 250 g căpșuni și 100 g ciuperci.

Se amestecă toate, adăugând 200 g baby spanac.

Dressing: se amestecă 2 linguri oțet de vin cu puțină sare și 1 lingură suc de mere; se adaugă 3 linguri ulei de floarea-soarelui și 2 linguri ulei de nucă, bătând cu telul.

Se toarnă peste salată și se presară piper.

Salata cu sparanghel si capsuni

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de sparanghel cu suc de portocale

Salata de sparanghel cu suc de portocale

Salata de sparanghel cu suc de portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale. Ingrediente:  250 g sparanghel, taiat bucati 2 portocale 2 rosii, feliate 50 g salata verde 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita otet sare si piper 1 lingura suc de portocale   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.