Salata de sparanghel

Printeaza

O reteta de salata de sparanghel din: sparanghel alb, fasole verde, morcovi, ulei, otet de vin, sare, piper si frunze de salata.

Ingrediente:Salata de sparanghel

  • 1/2 kg sparanghel alb
  • 200 g fasole verde
  • 4 morcovi
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri otet de vin
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde

 

Mod de preparare:

Fierbi separat legumele, le strecori si le asezi pe un platou ornate cu frunze de salata, punand in centru sparanghelul sub forma de snop si, in jurul lui, cercuri succesive de fasole verde, suvite (ca paiul) de morcov si boabe de mazare.

Deasupra torni sosul vinegreta, facut din ulei, otet, sare si piper.

Salata de sparanghel

Salata de sparanghel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.