Salată în straturi

Printeaza

O reteta de salata in straturi din: oua, sparanghel verde, sare, rosii cherry, ceapa verde, gouda, gogosari, ulei de masline, otet balsamic alb, piper, paine si capere.

Ingrediente:Salată în straturi

  • 3 ouă
  • 250 g sparanghel verde
  • sare
  • 250 g ro­şii cherry
  • 4 cepe verzi
  • 200 g gouda
  • 1 borcan gogoşari (370 ml)
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri oţet balsamic alb
  • piper
  • 4 felii pâine albă
  • 2 linguri capere

 

Mod de preparare:

Fierbeţi ouăle tari, curăţaţi-le, apoi tăiaţi-le rondele. Curăţaţi sparanghelul, fierbeţi-l 8 minute în apă cu sare şi tăiaţi-l mărunt. Tăiaţi roşiile în jumătate, ceapa verde, rulouri, iar brânza şi gogoşarii, cuburi.

Amestecaţi 4 linguri de ulei, oţetul, sarea şi pi­perul. Tăiaţi pâinea cuburi şi prăjiţi-o în 2 linguri de ulei. Aşezaţi în­tr-un bol ingredientele. Turnaţi dressingul preparat, apoi crutoanele.

Salată în straturi

Salată în straturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.