Salată în straturi
PrinteazaO reteta de salata in straturi din: oua, sparanghel verde, sare, rosii cherry, ceapa verde, gouda, gogosari, ulei de masline, otet balsamic alb, piper, paine si capere.
- 3 ouă
- 250 g sparanghel verde
- sare
- 250 g roşii cherry
- 4 cepe verzi
- 200 g gouda
- 1 borcan gogoşari (370 ml)
- 6 linguri ulei de măsline
- 3 linguri oţet balsamic alb
- piper
- 4 felii pâine albă
- 2 linguri capere
Mod de preparare:
Fierbeţi ouăle tari, curăţaţi-le, apoi tăiaţi-le rondele. Curăţaţi sparanghelul, fierbeţi-l 8 minute în apă cu sare şi tăiaţi-l mărunt. Tăiaţi roşiile în jumătate, ceapa verde, rulouri, iar brânza şi gogoşarii, cuburi.
Amestecaţi 4 linguri de ulei, oţetul, sarea şi piperul. Tăiaţi pâinea cuburi şi prăjiţi-o în 2 linguri de ulei. Aşezaţi într-un bol ingredientele. Turnaţi dressingul preparat, apoi crutoanele.
Salată în straturi
Pofta buna!