Salată cu şuncă si cas de oaie

Printeaza

Salată cu şuncă si cas de oaie

Ingrediente:

  • 300 g şuncă
  • 300 g caş proaspăt de oaie
  • 2 salate
  • 5 roşii
  • 4 castraveţi
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli salata, roşiile şi castraveţii, tai salata fâşii, iar roşiile şi castraveţii felii.

Cureţi ceapa, o toci, tai şunca fâşii, caşul cubuleţe şi le amesteci pe toate cu legumele tăiate.

Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi puţin ulei şi amesteci cu grijă.

 

Salată cu şuncă si cas de oaie


Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.