Pui la Grătar cu Sos de Măcriș – Rețeta Savuroasă pentru Zilele de Vară: Puiul la grătar cu sos de măcriș este un preparat delicios și sănătos, perfect pentru zilele însorite de vară. Aromele intense și prospețimea sosului de măcriș se combină armonios cu gustul suculent al puiului la grătar, rezultând un fel de mâncare […]
Salata de surimi cu ghimbir
PrinteazaSalata de surimi cu ghimbir din: surimi, porumb, iaurt, ceapa verde, zeama de lamaie, usturoi, ghimbir, oua, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g surimi
- 1 cutie porumb fiert
- 2 iaurturi cremoase mici
- 1 legatura ceapa verde
- zeama de la o lamaie
- 4-5 catei de usturoi, zdrobiti
- ghimbir ras
- 4 oua fierte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Salata de surimi cu ghimbir: Opăreşti bastonaşele de crabi în apă cu sare, puţin usturoi şi ghimbir proaspăt ras.
Scoţi şi laşi la răcit. Pui boabele de porumb la scurs. Speli şi toci ceapa verde.
Tai cubuleţe bastonaşele de crabi şi le pui într-un bol, la fel procedezi şi cu ouăle fierte.
Pui deasupra ceapa verde tocată, boabele de porumb, restul de usturoi pisat şi zeama de lămâie.
Pofta buna!
Limonadă cu Lime și Busuioc. Această băutură îmbină prospețimea citricelor cu aroma subtilă și ușor condimentată a busuiocului, oferind o explozie de gusturi care răcorește și revigorează în zilele călduroase. Ingrediente 4 lime mari 1 lămâie mare (opțional, pentru un plus de dulceață) 1 legătură mică de busuioc proaspăt (aproximativ 10-12 frunze) 1 litru de […]