Salata tabbouleh cu menta si quinoa

Printeaza

Salata tabbouleh cu menta si quinoa din: quinoa, rosii, castravete, ceapa, patrunjel, menta, sare, piper.

Ingrediente:Salata tabbouleh cu menta si quinoa

  • 50 g quinoa
  • 2 roşii mici tăiate cubulete
  • 1/2 castravete
  • 1/2 legătură ceapă verde tăiată rondele
  • 100 g pătrunjel proaspăt tocat
  • menta
  • sare
  • piper după gust
  • 30 ml suc de lămâie
  • 20 ml ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Quinoa se lasă la înmuiat în apă fiartă, cu sare, timp de 10 minute.

Apoi se scurge şi se răsfiră uşor cu furculiţa. Legumele tăiate şi verdeţurile tocate se aşază într-un bol foarte încăpător. Se adaugă quinoa şi se amestecă uşor.

Separat, se prepară un dressing simplu, din ulei, suc de lămâie, sare şi piper; se omogenizează bine.

Se adaugă dressingul peste salată şi se amestecă totul cu grijă.

Se decorează cu lămâie şi mentă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Salata Tabbouleh

Salata Tabbouleh din: bulgur, quinoa, cuscus, rosii, castravete, ceapa verde, patrunjel, menta, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline. Tabbouleh este o salată din bucătăria arabă și mai ales a bucătăriei libaneze. E cunoscută, de asemenea, și sub numele de salată bulgur. Varianta turcă se numește Kısır (Kisir). Tabbouleh se compune din pătrunjel și […]

Salata tabbouleh cu quinoa

Salata tabbouleh cu quinoa

Salata tabbouleh cu quinoa din: quinoa, rosii, castravete, ceapa, patrunjel, menta, sare, piper. Ingrediente: 50 g quinoa 2 roşii mici tăiate cubulete 1/2 castravete 1/2 legătură ceapă verde tăiată rondele 100 g pătrunjel proaspăt tocat menta sare piper după gust 30 ml suc de lămâie 20 ml ulei de măsline   Mod de preparare: Quinoa […]

Salata tabbouleh aromata

Salata tabbouleh aromata

Salata tabbouleh aromata din: bulgur, quinoa sau cuscus, rosii, castravete, ceapa, patrunjel, menta, sare, piper. Ingrediente: 50 g bulgur, quinoa sau cuşcuş 2 roşii mici tăiate cubulete 1/2 castravete Fabio curătat de coajă şi tăiat cubuleţe 1/2 legătură ceapă verde tăiată rondele 100 g pătrunjel proaspăt tocat câteva fire de mentă proaspete (după gust) sare piper […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.