Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa din: bulgur, roşii, ceapa, salata, lamaie, patrunjel, menta, ulei, menta uscata, sare, piper. Ingrediente: 150 g bulgur 5 roşii 2 cepe 8 foi salata 2 lămâi 4 legături pătrunjel o legătură mentă 6 linguri ulei o lingură mentă uscată sare piper Mod de preparare: Se spală bulgurul în apă rece şi […]
Salata tabouleh cu rodie
PrinteazaSalata tabouleh cu rodie din: rodie, bulgur, lamaie, menta, rosie, patrunjel, sare, piper, ulei de masline.
- 1/2 rodie
- 50 g bulgur
- 1 lamaie
- 1 lingura menta uscata
- 1 rosie mare
- 4 legaturi patrunjel
- sare
- piper
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:
Toci pătrunjelul fin, iar roşia cubuleţe cât mai mici. Pui bulgurul la înmuiat cu o jumătate de oră înainte de a pregăti salata.
Apoi adaugi peste bulgur cubuleţele de roşie şi pătrunjelul tocat. Storci zeama de la lămâie, adaugi menta, sare, piper şi uleiul de măsline.
Amesteci toate ingredientele şi pui salata într-un bol. Ornezi cu bobite de rodie.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa
Tabouleh
O reteta de tabouleh din: bulgur, rosii, zeama de lamaie, ulei de masline extravirgin, sare de mare, piper, ceapa verde, patrunjel, menta si seminte de rodie. O minunata salata de bulgur, plină de verdeţuri proaspete, tocate, ceapă verde şi roşii. Reţetele tradiţionale de tabouleh conţin bulgur măcinat fin, disponibil în magazinele de delicatese speciale. Ideal […]
Tabouleh cu ardei gras, roşii şi mentă
O reteta delicioasa de Tabouleh cu ardei gras, roşii şi mentă din: masline negre, rosii, ardei rgas verde, ardei gras galben, lamai, cuscus, ulei de masline, sare, piper, tabasco, patrunjel, ceapa si menta. Ingrediente: borcan măsline negre fără sâmburi 3 roşii 1 ardei gras verde 1 ardei gras galben 2 lămâi 250 g cuşcuş (instant) […]