Salata de taietei cu alune

Printeaza

Salata de taietei cu alune din: taietei, fasole, ardei rosu, ridichi, castravete, ceapa verde, unt de arahide, sos de chilli, sos de soia, ulei de susan.

Ingrediente:

  • 300g de tăieţei cu ou
  • 100g de fasole mangetout, opărită şi tăiată în jumătate pe lungime
  • 1 ardei roşu, feliat
  • 1 legătură mică de ridichi, feliate
  • 1/2 castravete, tăiat în jumătate pe lungime, cu seminţele scoase şi feliat apoi sub formă de semilună
  • 4 cepe verzi, feliate

Peentru dressing:

  • 4 linguri unt de arahide cu bucăţi de arahide
  • 2 linguri sos de chilii
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguriţe ulei de susan

 

Mod de preparare:

Se fierb tăieţeii până sunt fragezi, se clătesc sub jet de apă rece şi se scurg.

Se amestecă toate ingredientele pentru dressing cu 2-3 linguri de apă fiartă până amestecul capătă consistenţa smântânii dulci.

Se aruncă peste tăieţei, se adaugă legumele şi se amestecă din nou înainte de servire.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.