Salata cu taitei, piept de pui si sparanghel

Printeaza

Salata cu taitei, piept de pui si sparanghel din: ulei de masline, piept de pui, taitei, morcovi, rosii cherry, sparanghel, suc de lamaie, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 40 ml ulei de măsline
  • 400 g piept de pui
  • 200 g tăieței
  • 2 morcovi
  • 6 roșii cherry
  • 4 fire de sparanghel
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fâșii. Se bate, se presară cu sare și piper și se unge cu ulei. Se curăță morcovii și se taie bastonașe.

Se frig bucățile de pui pe grătarul bine încins. Se stropesc legumele cu ulei și se prepară tot pe grătar.

Între timp se fierb tăiețeii în apă cu sare, se trec printr-un jet de apă rece și se lasă să se scurgă.

Se amestecă toate ingredientele, presărându-le cu sare și piper și stropindu-le cu ulei și suc de lămâie.

Se ornează cu frunze de pătrunjel.

 

Salata cu taitei, piept de pui si sparanghel

Salata_cu_taitei_piept_de_pui_si_sparanghel

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.