Salata taraneasca cu cascaval
PrinteazaSalata taraneasca cu cascaval din: oua, ardei capia, cascaval, bacon, marar, salate, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 8 ouă
- 1 ardei capia
- 100 g caşcaval
- 200 g bacon
- 1 legătură mărar
- 2 salate medii
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Cureţi salata şi o speli în câteva ape, apoi o laşi la scurs într-o sită.
Tai salata sau o rupi cu mâna şi o pui într-un bol.
Baţi ouăle cu sare şi un praf de piper, adaugi ardeiul capia tăiat cubuleţe, mărarul şi o parte din caşcavalul ras.
Prepari o omletă, o tai fâşii potrivite şi o aşezi peste salată împreună cu baconul rumenit.
Ornezi salata cu ardei capia tăiaţi fâşii şi cu
diferite verdeţuri si caşcaval.
Salata taraneasca cu cascaval
Pofta buna!