Salata taraneasca cu cascaval

Printeaza

Salata taraneasca cu cascaval din: oua, ardei capia, cascaval, bacon, marar, salate, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 1 ardei capia
  • 100 g caşcaval
  • 200 g bacon
  • 1 legătură mărar
  • 2 salate medii
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Cureţi salata şi o speli în câteva ape, apoi o laşi la scurs într-o sită.

Tai salata sau o rupi cu mâna şi o pui într-un bol.

Baţi ouăle cu sare şi un praf de piper, adaugi ardeiul capia tăiat cubuleţe, mărarul şi o parte din caşcavalul ras.

Prepari o omletă, o tai fâşii potrivite şi o aşezi peste salată împreună cu baconul rumenit.

Ornezi salata cu ardei capia tăiaţi fâşii şi cu

diferite verdeţuri si caşcaval.

 

Salata taraneasca cu cascaval

Salata taraneasca cu cascaval

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.