Reteta Traditionala din: foi de vita de vie, carne de porc, carne de vita, orez, ceapa, ulei, pasta, sare, piper, boia, supa, ierburi. Sarmalele în foi de viță sunt un fel de mâncare tradițional est-european, adesea asociat cu zilele calde de vară și cu ospitalitatea generoasă. Acestea sunt apreciate […]
Salata taraneasca cu ou, fasole verde, cartofi noi si rosii
PrinteazaSalata taraneasca cu ou, fasole verde, cartofi noi si rosii din: fasole verde congelată sau proaspătă, oua, cartofi noi, rosii cherry, otet, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g fasole verde congelată sau proaspătă
- 8 ouă
- 10 cartofi noi
- 10-12 roşii cherry
- 1 linguriţă oţet
- 1 lingură ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Salata taraneasca cu ou, fasole verde, cartofi noi si rosii: Cureţi cartofii de coajă şi îi fierbi în apă cu sare.
Separat, fierbi fasolea verde timp de 10 minute, cureţi roşiile şi le tai sferturi. Când fasolea şi cartofii s-au răcorit, asamblezi salata.
Aşezi într-un bol de salată mai întâi un strat de cartofi, pe care îi stropeşti cu ulei de măsline, apoi un strat de fasole verde, un strat de.sferturi de ou şi de roşii cherry.
Torni încă puţin ulei de măsline şi aţet, presari sare şi piper. Serveşti salata rece.
Pofta buna!
Ciorbă de Miel Tradițională – Rețeta Autentică
Rețeta Autentică din: carne de miel, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, rosii, leustean, patrunjel, apa, suc de lamaie, piper, ulei, bors. Când vine vorba de sărbători, ciorba de miel este un fel de mâncare tradițional care nu lipsește din meniul românilor. Acest preparat aromat și sățios este perfect pentru a celebra […]