Salata taraneasca cu ou, fasole verde, cartofi noi si rosii

Printeaza

Salata taraneasca cu ou, fasole verde, cartofi noi si rosii din: fasole verde congelată sau proaspătă, oua, cartofi noi, rosii cherry, otet, ulei de masline, sare, piper.

 

Ingrediente: Salata_taraneasca_cu_ou_fasole_verde_cartofi_noi_si_rosii

  • 500 g fasole verde congelată sau proaspătă
  • 8 ouă
  • 10 cartofi noi
  • 10-12 roşii cherry
  • 1 linguriţă oţet
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă şi îi fierbi în apă cu sare. Se­parat, fierbi fasolea verde timp de 10 minute, cureţi roşiile şi le tai sferturi. Când fasolea şi cartofii s-au răcorit, asamblezi salata.

Aşezi într-un bol de salată mai întâi un strat de cartofi, pe care îi stropeşti cu ulei de măsline, apoi un strat de fasole verde, un strat de.sferturi de ou şi de roşii cherry.

Torni încă puţin ulei de măsline şi aţet, presari sare şi piper. Serveşti salata rece.

Salata taraneasca cu ou, fasole verde, cartofi noi si rosii

Salata_taraneasca_cu_ou_fasole_verde_cartofi_noi_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.