Salata taraneasca cu fasole

Printeaza

Salata taraneasca cu fasole din: fasole, castraveti, rosii.

Ingrediente:

  • 300 g fasole verde
  • 2 castraveţi
  • 4 roşii mai mari

 

 

Mod de preparare Salata taraneasca cu fasole:

Fasolea se fierbe în apă cu puţină sare şi se lassă la scurs. Castraveţii se curăţă şi se taie rondele.

Roşiile se spală şi se taie rondele.

Se aşază fasolea pe platoul de servire şi se pun de jur împrejur, alternate, rondelele de castraveţi şi de roşii.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.